Billig bilforsikring | Sammenlign og finn den beste på BedreAvtaler.no

Få billigere bilforsikring ved å sammenligne flere tilbud.

Finn den billigste bilforsikringen ved å sammenligne priser og betingelser med flere forsikringsselskap. Få inntil 3 tilbud.

Få høyere bonus

Ved å bytte bilforsikring hver 6. måned får du høyere bonus.

Sjekk pris på bilforsikring

Vi lar tre utvalgte forsikringsselskap konkurrere om din forsikring.

Beste bilforsikring

Den billigste er ikke alltid den beste. Sammenligne vilkår og betingelser.


Det er flere gode grunner til regelmessig å bytte forsikring. Undersøkelser viser at 9 av 10 nordmenn betaler for mye på forsikring. Den dyreste forsikringen kan faktisk være 50% dyrere enn den billigste.

Målet med BedreAvtaler.no, er å skape en konkurransesituasjon mellom de ulike forsikringsselskapene, slik at du får overtaket. Henter du tilbud på bilforsikring gjennom BedreAvtaler.no, vil vi få forsikringsselskapene til å konkurrere om nøyaktig de samme betingelsene.

Ønsker du å bygge opp bonus raskt? Da lønner det seg å bytte hvert halvår.

Nye sjåfører starter med en bonus på 20%. Det fører til en høy startpris – spesielt hvis det er en nyere bil. Bytter du for eksempel bilforsikring hvert halvår, vil du gå opp i bonus dobbelt så raskt som du ellers ville. Det vil si at prisen på bilforsikringen vil reduseres betraktelig.

Har du slått deg til ro med din forsikring fordi du fikk en god pris sist? Det er mange som sjeldent bytter forsikringsselskap. Når det kommer til forsikringer skal man være minst lojal. Du bør minst sjekke hvert år om prisen fortsatt er konkurransedyktig, for sjansen er at du kan få en mer rimelig bilforsikring hos et annet selskap.

Har du under 75% bonus, så anbefaler vi deg å bytte forsikring hver 6. måned inntil du har kommet på øverste bonusnivå.

Så enkelt fikk Carl en rimelig forsikring: Da Carl-Wilhelm Vedvik kjøpte sin første bil – en BMW 1-serie – var inngangsprisen veldig høy. Bilforsikring var Carls største utgift, derfor bestemte han seg for å sjekke prisene på bilforsikring hos ulike forsikringsselskap.

Carl-Wilhelm Vedvik

Jeg valgte å ta en gjennomgang av min forsikringsavtale, og på bilen sparte jeg 740,- pr måned. Faktisk nesten 9.000 kr/året. Det er en tur til syden det! Og, det tok maks 10 min å fylle ut skjema! God timebetaling det.

Hvilken bilforsikring passer meg?

Alle som eier en bil må ha forsikring. Det er hovedsakelig tre ulike type bilforsikringer å velge mellom: Kasko, Delkasko og Ansvar. Mange har også ”Kasko Pluss” eller ”Bil Ekstra” osv. Hvilken type du bør velge kommer stort sett an på bilens verdi.

Ansvarsforsikring: Er lovpålagt og et minimum. Uten denne får du ikke kjøre på veien. Den dekker fører og passasjer, skader på mennesker og ting, men ikke på egen bil. I tillegg til det dekker ansvarforsikring rettshjelp

Delkasko: Dekker glasskade, brann og tyveri, men du må dekke kollisjonsskader selv. Denne forsikringen anbefales ofte til bilder med lavere verdi og bonus. Det er en rimeligere forsikring enn kaskoforsikring. Delkasko inkluderer ansvarsforsikring.

Kasko: Alle med nyere bil med høy verdi bør ha full kasko. Forsikringen dekker de fleste skader på egen bil. Kasko dekker alt under delkasko og ansvar samt skade av følgende årsaker; kollisjon, utforkjøring, velt og andre uforutsette skader.

Fyll ut skjema på 10 minutter selv.

Du kan velge å fylle ut skjema selv, eller la våre rådgivere gjøre jobben for deg.


Våre rådgivere kan hjelpe deg.

Hvis du gir oss fullmakt, så gjør vi arbeidet med å hente opplysninger og sende inn i skjema for deg.