MC-forsikring | Sammenlign og få det beste tilbudet på BedreAvtaler.no

Få billigere MC-forsikring ved å sammenligne flere tilbud.

Finn den billigste motorsykkelforsikring ved å sammenligne priser og betingelser med flere forsikringsselskap. Få 3 spesialtilbud.

Ta vare på kjøregleden

Forsikre deg best mulig på veien. Alle som kjører er påkrevd ansvarsforsikring.

Sjekk pris på MC-forsikring

Vi lar tre utvalgte forsikringsselskap konkurrere om din forsikring.

Beste båtforsikring

Den billigste er ikke alltid den beste. Sammenligne vilkår og betingelser.


En sykkel er lett å stjele. Den kan enkelt velte. Risikoen for å skli er mye større på to hjul enn fire. Du trenger derfor god forsikring. Det finnes tre ulike MC-forsikringer. De bygger på hverandre, som andre forsikringstyper. Alle som kjører motorsykkel er påkrevd å ha ansvarsforsikring. Heldigvis inneholder alle motorsykkelforsikringene ansvarsforsikring som en del av pakka.

Hva dekker motorsykkelforsikring?

Det finnes tre ulike MC-forsikringer: Ansvar, Delkasko og Kasko. Alle må ha ansvarsforsikring, som et minimum. Ellers avhenger det stort av verdien på din motorsykkel. Hvis du har en nyere MC, er kasko den beste forsikringen.

Motorsykkelforsikringen gjelder vanligvis i Europa, Israel og Tyrkia. Rettshjelpen gjelder i Norden. Noen forsikringsselskap har også totalskadegaranti.

Med ansvarsforsikring dekker du ulykke, rettshjelp og ansvar. Her er delkasko og kasko:

Delkasko

Kasko

Ansvarsskade

Rettshjelp

Ulykke

Glasskade

Brann & tyveri

Redning & ekstrautstyr

Veihjelp i Norden

Veihjelp i Europa

Skade på egen MC

Fyll ut skjema på 10 minutter selv.

Du kan velge å fylle ut skjema selv, eller la våre rådgivere gjøre jobben for deg.


Våre rådgivere kan hjelpe deg.

Hvis du gir oss fullmakt, så gjør vi arbeidet med å hente opplysninger og sende inn i skjema for deg.


Hva koster MC-forsikring?

I 2018 ble årsavgiften pakket inn i Trafikkforsikringsavgiften. Dette gjelder både for bil og motorsykkel. Ved skade kan du få egenandelen helt ned til 3.500 kroner. Høyeste ligger for det meste på 25.000 kr. Husk at hvis du samler tre forsikringer hos samme selskap, så får du en billigere og rabattert forsikring totalt.

Du kan spare mye på MC-forsikring om du forhandler hvert år, og sammenligner tilbud fra flere forsikringsselskap. BedreAvtaler.no hjelper deg å finne markedets beste motorsykkelforsikring.

Husk at det lønner seg ikke alltid å velge den billigste forsikringen. Vurder nøye hvilke betingelser du trenger og hva den skal dekke. Dette kommer an på verdien av sykkelen din. Hvor ny den er og hvilken modell det er. Mange av forsikringsselskapene tilbyr også et maks bonustap på f.eks. 10%.