Om oss - BedreAvtaler.no

BedreAvtaler.no
"Født" som et resultat av et behov!

BedreAvtaler.no er en gruppe mennesker som har reflektert over hva man kan gjøre med de faste utgifter som tikker inn hver måned. Tidsklemma gjør at de fleste av oss slår oss til ro med at «slik er det bare». Hadde vært deilig med en sekretær som gjorde dette for meg. Bedreavtaler er det tetteste du kommer på din egen sekretær. Helt gratis. Våre løsninger har gjort det enkelt å spare penger på forsikring.

Du oppgir dine forsikringsbehov, og får inntil tre tilbud

Om du ikke ønsker å bruke noen tid, kan du gi oss fullmakt til å innhente dataene. Enklere blir det neppe. Skulle du innhente tre tilbud selv, ville det tatt deg 1-2 timer.

Vi har av erfaring sett behovene for å få bedre kontroll på hva vi faktisk betaler på løpende faste avtaler. ”Pengene renner ut” – raskere enn man kunne ønske, og det er faktisk mulig å ta noen enkle grep. Kjenner du deg igjen i dette?

  • Du har løpende dyre utgifter som du betaler – ligger jo på autogiro det meste.
  • Du ønsker å ha bedre kontroll på dette, men har ikke tid til å gjøre noe med det.
  • Litt ”ekkel” magefølelse på at du burde gjort noe, men har ikke tid. Du bare betaler!
  • leaf
    Du har et sterkt ønske om å ha visshet i at du har gode priser på faste driftskostnader som forsikringer, strøm, lån osv.

Om du kjenner deg igjen, så er BedreAvtaler.no laget for nettopp deg! La oss hjelpe deg å spare flere 1000-lapper i året!


Kontaktinformasjon 

Bedreavtaler AS
Postboks 42
8271 DRAG
Telefon 40842710