Personvern - BedreAvtaler.no

GDPR – Personvernerklæring for Bedreavtaler.no

 

Bedreavtaler er forpliktet til å beskytte din personlige informasjon når du bruker våre tjenester. Vi ønsker at våre tjenester skal være trygge og nyttige for våre kunder. Disse vilkårene for personvern- og informasjonskapsler relateres til vår bruk av din personlige informasjon. Vi samler personlig informasjon som mailadresse, telefonnummer, kontaktinfo og informasjon om kunde som er nødvendig for å gi tilbud på kundens forsikringsbehov etc. gjennom disse elektroniske tjenestene:

 

  • En hvilken som helst nettside fra bedreavtaler.no
  • Bedreavtaler.no i sosiale medier
  • Bedreavtaler.no sine web skjemaer, inkludert påmelding til nyhetsbrev
  • Via telefon, SMS, mail og brev

 

Bedreavtaler.no sine nettsider kan inneholde hyperkoblinger til nettsteder som eies og drives av tredjeparter. Disse tredjeparts websidene har sine egne vilkår for personvern, og det er også sannsynlig at de bruker informasjonskapsler. Vi oppfordrer deg derfor til å gjennomgå disse. Vi tar ikke noe ansvar for personvern praksis for slike tredjeparts nettsteder, og bruken av slike nettsteder er derfor på egen risiko.

 

Hvem er vi?

Vi er et anbudstorg på forsikringer, som har til hensikt å gi kunden som ønsker det et tilbud på forsikring fra 3 forskjellige forsikringsselskaper i Norge.


Når vi refererer til «vi» eller «vår» eller «oss» eller «bedreavtaler», refererer vi til alle nettsteder vi drifter.

 

Hvordan samler bedreavtaler.no informasjon?

Vi samler inn informasjon når du deltar i, aksepterer eller registrerer deg på noen av våre tjenester, aktiviteter eller elektronisk innhold, som for eksempel nyhetsbrev, når du ringer eller skriver til oss, eller oppgir kontaktinformasjon ved å fylle ut våre online kontaktskjemaer. Vi samler informasjon om deg også via callcentere og via digitale medier.

 

Hvordan bruker bedreavtaler.no informasjonen?

Vi vil bruke dine personlige opplysninger til følgende formål:

  • Å tilby våre tjenester som er tilbud på forsikringer for alle dine forsikringsbehov
  • Å kontakte deg i tilknytning til web tjenesten, aktiviteten eller nyhetsbrev du har registrert deg for.
  • Å tilby deg personlige tjenester i forhold til de produktene bedreavtaler.no står inne for – som er relatert til bedre avtaler på områder som forsikring, strøm og sikkerhet
  • Å kontakte deg når du har samtykket i at du ønsker bedre avtaler på forsikring, via nettskjemaer, selger eller annet.
  • Å bruke informasjon vi har samlet inn om deg for markedsføring.

 

Markedsføring

Vi kan kommunisere med deg via mail, telefon eller via andre kommunikasjonskanaler, relatert til de produkter eller tjenester du har abonnert på. Du kan, når du måtte ønske, endre dine preferanser for å motta markedsførings kommunikasjon og annen informasjon fra oss.

Dine rettigheter

Vi respekterer dine personvernrettigheter og oppgir, på forespørsel fra deg, hva slags personlig informasjon vi har lagret om deg i våre databaser. Hvis du ønsker å få tilgang til eller endre personopplysninger som vi har om deg, eller om du ønsker at vi sletter den informasjon som vi har samlet inn om deg, kan du be oss om å gjøre dette.

 

Du kan, på forespørsel, kreve at personlig informasjon om deg oppdateres, korrigeres eller slettes innen rimelig tid. Vi vil oppbevare personlig informasjon om deg som kontaktperson på en sikker måte i våre systemer til du måtte be om at disse slettes via leads@bedreavtaler.no

Hvis du mener at ditt personvern som etter gjeldende personvernlover er blitt krenket, kan du kontakte oss på: leads@bedreavtaler.no. Du har også rett til å sende inn en klage til tilsynsmyndigheten, for Norge er dette Datatilsynet.

 

Informasjonskapsler

En informasjonskapsel er en liten mengde data, som ofte inneholder en unik identifikator som sendes og lagres i din datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon (alle her referert til som en «enhet»). Hvert nettsted kan sende sin egen informasjonskapsel til nettleseren din hvis nettleserens preferanser tillater det. Mange nettsteder gjør dette når en bruker besøker nettstedet for å spore trafikk på nettet. Lignende teknologier brukes også ofte i e-postmeldinger for å forstå om e-posten har blitt lest eller om noen linker er blitt klikket på. Hvis du fortsetter uten å endre innstillingene dine, antar vi at du godtar mottak av nødvendige informasjonskapsler på bedreavtaler.no sine nettsider. Du kan imidlertid når som helst endre innstillingene for informasjonskapsler. På bedreavtaler.noo nettsider brukes informasjonskapsler, om du har akseptert dette. Du kan lese mer om vår behandling av informasjonskapsler på www.bedreavtaler.no

Pop-up på Bedreavtaler.no sine nettsteder: (blir der til bruker har godtatt)

 

Vi bruker informasjonskapsler på websiden for å gi deg en best mulig opplevelse. Hvis man ber nettleseren godta informasjonskapsler, vil vi bruke informasjonen i informasjons-kapslene til å analysere og velge ut reklame basert på brukernes interesser. Her kan du lese om hvordan du sletter eller stopper all bruk av informasjonskapsler.

 

Om bruk av informasjonskapsler og personopplysninger

Bedreavtaler er et anbudstorg som har til hensikt å gi forsikringskunder den beste avtalen ved at forsikringsselskapene konkurrerer om deg. Du vil motta tilbud fra maks 3 selskaper og tilbudene er uforpliktende. Bedreavtaler deler ikke dine personopplysninger med andre, bortsett fra de forsikringsselskapene som skal gi deg et bedre tilbud.

Bedreavtaler.no sine nettsteder bruker informasjonskapsler og lignende teknologier som lagres på PC’en, mobiltelefonen eller nettbrettet ditt, vanligvis gjennom bruk av en nettleser. Informasjonskapsler benyttes bl.a. for å gi besøkende tilgang til ulike nettstedfunksjoner, skille de besøkende på nettstedet fra hverandre, analysere hvor godt nettstedet og nettjenestene våre fungerer, og for å kunne benytte brukertilpasset, interessebasert annonsering. Dette innebærer større eller mindre grad av bruk av personopplysningene til nettsidebrukerne – som beskrevet nedenfor – og hjelper oss å forbedre nettstedet og gjøre vår digitale kommunikasjon mer relevant for mottakerne.

Besøkende kan frivillig velge å godkjenne bruk av informasjonskapsler, gjennom innstillinger i nettleseren. Du kan endre innstillingene i nettleseren slik at du enten blokkerer informasjonskapsler fra å bli lastet ned automatisk, eller at du får et valg om å laste ned hver enkelt informasjonskapsel. Du kan også slette informasjonskapsler når som helst ved å gå til innstillingene i nettleseren din. Hvordan dette gjøres avhenger av hvilken nettleser du bruker. Les på «innstillinger/alternativer for internett/personvern» eller tilsvarende meny i din nettleser for å få nærmere instruksjoner om hvordan din nettleser fungerer. Vær oppmerksom på at om du sier nei til informasjonskapsler, kan du påvirke funksjonaliteten på vårt, så vel som andre nettsteder.

SLIK SLETTER DU INFORMASJONSKAPSLER. (KILDE NRK.NO)

 

Google Chrome

For å slette informasjonskapsler:

1    Klikk på «Innstillinger».

2    Velg «Logg».

3    Klikk på knappen «Slett nettleserdata».

4    I dialogruten merker du av for de informasjonstypene du vil fjerne, f.eks. «Slett informasjonskapsler og
andre moduldata for nettsteder».

5    Bruk menyen øverst for å velge datamengden som du vil slette. Velg «tidenes morgen» for å slette alt.

6    Klikk på knappen «Slett logg».

    For å hindre at informasjonskapsler lagres i nettleseren:

1    Klikk på «Innstillinger».

2    På bunnen av siden, klikk på «Vis avanserte innstillinger».

3    Klikk på knappen «Innstillinger for innhold» under «Personvern».

4    Velg ønsket alternativ under «Informasjonskapsler».

5    Klikk på knappen «Ferdig».

   

Internet Explorer 9.x og 10.x

    For å slette informasjonskapsler:

1    Klikk på verktøy-knappen (ikonet som ser ut som et tannhjul). Hvis du ikke ser menyen, trykker du på Altasten på tastaturet for å vise menyene.

2    Velg «Sikkerhet», deretter «Slett leserlogg» i menyen.

3    Fjern merket for «Bevar data for webområder/nettsteder i Favoritter» og for «Informasjonskapsler (og
nettstedsdata)».   

4    Klikk på «Slett».

    Det kan ta flere minutter å slette bufferloggen.

    For å hindre at informasjonskapsler lagres i nettleseren:

1    Klikk på verktøy-knappen (ikonet som ser ut som et tannhjul). Hvis du ikke ser menyen, trykker du på Atasten på tastaturet for å vise menyene.

2    Velg «Alternativer for Internett».

3    Velg fanen «Personvern».

4    Klikk på knappen «Avansert».

5    Merk av for «Overstyr automatisk håndtering av informasjonskapsler» og velg den innstillingen som passer.

   

Internet Explorer 8.x

For å slette informasjonskapsler:

1    Klikk på «Sikkerhet». Hvis du ikke ser menyen, trykker du på Alt-tasten på tastaturet for å vise menyene.

2    Velg «Slett leserlogg».

3    Fjern merket for «Bevar data for webområder/nettsteder i Favoritter» og for «Informasjonskapsler (og nettstedsdata)».

4    Klikk på «Slett».

    Det kan ta flere minutter å slette bufferloggen.

    For å hindre at informasjonskapsler lagres i nettleseren:

1    Klikk på «Verktøy». Hvis du ikke ser menyen, trykker du på Alt-tasten på tastaturet for å vise menyene.

2    Velg «Alternativer for Internett».

3    Velg fanen «Personvern».

4    Klikk på knappen «Avansert».

5    Merk av for «Overstyr automatisk håndtering av informasjonskapsler» og velg den innstillingen som passer.

 

Mozilla Firefox

For å slette informasjonskapsler:

1    Klikk på Firefox-meny.

2    Velg «Innstillinger», deretter «Innstillinger» i menyen.

3    Klikk på «Personvern».

4    Velg «Bruke egne innstillinger for historikk» i nedtrekksmenyen under «Historikk».

5    Klikk på «Vis infokapsler».

6    Trykk på «Slett alle infokapsler».

    For å hindre at informasjonskapsler lagres i nettleseren:

1    Klikk på Firefox-meny.

2    Velg «Innstillinger», deretter «Innstillinger» i menyen.

3    Klikk på «Personvern».

4    Velg «Bruke egne innstillinger for historikk» i nedtrekksmenyen under «Historikk». Fjern merket for «Tillat
infokapsler».

Safari

For å slette informasjonskapsler:

1    Klikk på «Safari» i hovedmenyen.

2    Velg «Nullstill Safari».

3    Merk av for «Fjern alle nettsteddata».

4    Klikk på knappen «Nullstill».

For å hindre at informasjonskapsler lagres i nettleseren:

1    Klikk på «Safari» i hovedmenyen.

2    Velg «Valg».

3    Velg «Personvern».

4    Merk av for ønsket valg under «Blokker informasjonskapsler».

 

Opera

For å slette informasjonskapsler:

1    Klikk på «Opera» i hovedmenyen.

2    Velg «Innstillinger», deretter «Slett private data» i menyen.

3    Merk av for «Slett alle infokapsler» eller trykk på knappen «Håndter infokapsler» og slett de du ønsker.

    For å hindre at informasjonskapsler lagres i nettleseren:

1    Klikk på «Opera» i hovedmenyen.

2    Velg «Innstillinger», deretter «Innstillinger» i menyen.

3    Velg fanen «Avansert».

4    Velg «Infokapsler» i venstremenyen.

    Merk av for det som passer og trykk «OK».

Vi tar GDPR – Personvernforordningen på alvor.